Friday, January 10, 2014


THE WINNERS TAKE IT ALL

Da har vi trukket to vinnere av vår FRIDAY GIVEAWAY, som er så heldig å få en forlovelses session av Mikkel Paige & Alexis June Weddings, mens de er i Norge.

FOTO: MIKKEL PAIGE

De heldige vinnerne er Cecilie Wåge Wetter og Marte W. Eibre. Send oss en epost, med all kontaktinformasjon (inkl. mobilnr.), så vi kan videreformidle det til fotografene. Husk at det er kun de tidene og datoene som var nevnt i den opprinnelige bloggposten, som gjelder for når fotoshooten vil foregå. Send med hvilken by, tid og sted som passer deg!

FOTO: ALEXIS JUNE WEDDINGS

Tusen takk til Mikkel & Brandi for at vi kunne lage denne eksklusive giveawyen til våre lesere. Bildene vil bli vist her på The Norwegian Wedding Blog, med eksklusiv premiere.

Tusen takk til alle for deltagelse, engasjement, og flotte svar her på bloggen. Alle er hjertelig velkommen til å prøve igjen i våre nye kommende Giveaways. Meld deg på vår epostliste, og få de siste nyheter først! Du finner den øverst i høyre sidefelt. NB! Husk å verifisere eposten din, i den første mailen du mottar fra Feedburner.


HAPPY FRIDAY LOVELIES!

Popular Posts